Gediplomeerde Leerkracht

Gediplomeerde LEERKRACHT en getrainde VWO en HBO studenten

Matthijs Wolterink

Ervaren Docent

Als leerkracht zorg ik voor de rode draad binnen LEERKRACHT. Door samen met elke leerling de planning te maken, ze te begeleiden in het leren leren en ze pedagogisch te ondersteunen zijn alle leerlingen goed in beeld.

Jelle

VWO 5

"De exacte vakken, zoals wiskunde en natuurkunde. Ik kan ook goed helpen met de talen. Ik ben geduldig en ik wil dat mijn leerling alles begrijpt als hij weer naar huis gaat."

Joris

VWO 5

"Ik ben erg goed in wiskunde en Engels. Zelf ben ik rustig en geduldig."

Jacomijn Mönnink

Locatiemanager Borne Gediplomeerd leerkracht

"Na jaren werkzaam te zijn geweest als leerkracht in het basisonderwijs vind ik het fijn dat ik bij LEERKRACHT de leerling meer persoonlijke aandacht kan geven."

Marit

HBO 1

“Ik ben sociaal en ben sterk in de vakken geschiedenis, economie, Duits, aardrijkskunde en wiskunde. Ik vind het super leuk om leerlingen te helpen met het vak waar ze moeite mee hebben.”

Merle

VWO 5

“Ik heb als profielkeuze natuur en techniek, dus dit houdt in dat ik scheikunde, natuurkunde en wiskunde B & D heb. Dit zijn dan ook mijn sterkere vakken.”

Marèl

HBO 2

“Mijn sterke vakken zijn economie, wiskunde A en Nederlands. Ik vind het erg leuk om de leerlingen te begeleiden en te zien dat het harde werken wordt beloond.”

Else

1e jaars student Bestuurskunde

“Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik ben zorgzaam, rustig en gemotiveerd.”

Sophie

HBO 2

“De kennis die ik op doe op de pabo kan ik dus goed gebruiken als ik aan het werk ben bij het studiecentrum. Ik houd mij bezig met zowel de supportklas als de huiswerkbegeleiding voor VO leerlingen.”

Jacco

HBO 1

“Ik ben geduldig en kan me goed inleven in een ander. Ook ben ik van nature een vrij rustig persoon. Dit geeft ook rust aan de kinderen.”

Wat mensen vinden

Meningen van ouders en studenten